Bank

Hvis din bank er på udkig efter en nem og effektiv løsning til indhentning af struktureret data til kreditvurdering af jeres kunder, så er i kommet til det rette sted.

Med Kreditdata kan din bank ved få klik indhente de fornødne oplysninger, der gør jer i stand til at foretage en komplet kreditvurdering af jeres kunder. I kan enten vælge at bruge Kreditdata’s dashboard eller vores plug and play løsning med API, så systemet kører i jeres eget interface.

Vores end-to-end løsning minimerer det manuelle arbejde for den enkelte rådgiver, da outputtet altid leveres i det samme strukturerede og krypterede format. Det frigiver ressourcer, tid, eliminerer indhentningsfejl, og er i sidste ende med til at styrke bundlinjen. I minimerer samtidig risikoen for kundefrafald, da den enkelte kunde ikke skal besværes med at hente deres oplysninger fra fem vidt forskellige kilder. Her

  • eSkat data opkobling, hvor der kan indhentes skatteoplysninger, lønninger for de sidste 9 måneder, gældsoplysninger og meget mere.
  • Pensionsinfo indhentes i en digital version, for at få det fulde overblik over jeres kunders eksisterende pensionsaftaler.
  • Budgetberegner hjælper jeres kunder med at udarbejde et seriøst og struktureret budget, baseret på PSD2 bankdata i samarbejde med Nordic API Gateway.
  • KYC spørgsmål kan skræddersyes til jeres egne spørgsmål/info, eller i kan vælge vores template, som er gennemarbejdet i samarbejde med industriens eksperter.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag. Sæt løbende overvågning på eksempelvis kvartalvise søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik.
  • RKI opslag hos Experian.
  • Identitet Kreditdata sørger for at verificere jeres kunders identitet med CPR og NemID. Ønsker i ligeledes at jeres kunder skal uploade billed-id samt adresse-dokumentation, kan dette modul også tilføjes.
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.