Bank

Hvis din bank er på udkig efter en nem og effektiv løsning til indhentning af struktureret data til kreditvurdering af jeres kunder, så er i kommet til det rette sted.

Med Kreditdata kan din bank ved få klik indhente de fornødne oplysninger, der gør jer i stand til at foretage en komplet kreditvurdering af jeres kunder. I kan enten vælge at bruge Kreditdata’s dashboard eller vores plug and play løsning med API, så systemet kører i jeres eget interface.

Vores end-to-end løsning minimerer det manuelle arbejde for den enkelte rådgiver, da outputtet altid leveres i det samme strukturerede og krypterede format. Det frigiver ressourcer, tid, eliminerer indhentningsfejl, og er i sidste ende med til at styrke bundlinjen. I minimerer samtidig risikoen for kundefrafald, da den enkelte kunde ikke skal besværes med at hente deres oplysninger fra fem vidt forskellige kilder. Her

  • eSkat data opkobling, hvor der kan indhentes skatteoplysninger, lønninger for de sidste 9 måneder, gældsoplysninger og meget mere.
  • Pensionsinfo indhentes i en digital version, for at få det fulde overblik over jeres kunders eksisterende pensionsaftaler.
  • Budgetberegner hjælper jeres kunder med at udarbejde et seriøst og struktureret budget, baseret på PSD2 bankdata i samarbejde med Nordic API Gateway.
  • KYC spørgsmål kan skræddersyes til jeres egne spørgsmål/info, eller i kan vælge vores template, som er gennemarbejdet i samarbejde med industriens eksperter.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag. Sæt løbende overvågning på eksempelvis kvartalvise søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik.
  • RKI opslag hos Experian.
  • Identitet Kreditdata sørger for at verificere jeres kunders identitet med CPR og NemID. Ønsker i ligeledes at jeres kunder skal uploade billed-id samt adresse-dokumentation, kan dette modul også tilføjes.
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere