Investering

Onboarding af kunder nemt, sikkert og effektivt

Med Kreditdata kan din virksomhed nemt og hurtigt indhente de fornødne oplysninger, når i får nye kunder eller skal opdatere eksisterende. I kan enten vælge at bruge Kreditdata’s dashboard eller vores Plug & Play løsning med API, så vores service kører i jeres eget interface.

Vores end-to-end løsning sparer jer for manuelt arbejde og unødvendigt tidsspild, når I skal indhente finansiel data til brug i rådgivning. Derudover hjælper det med den obligatoriske KYC, når I skal have nye kunder eller opdatere eksisterende.

  • Pensionsinfo indhentes i en digital version, for at få det fulde overblik over jeres kunders eksisterende pensionsaftaler, og hvad kunderne har i pensioner til investering.
  • KYC spørgsmål kan skræddersyes til jeres egne spørgsmål/info, eller i kan vælge vores template, som er udarbejdet i samarbejde med industriens eksperter.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag.
    • Sæt løbende overvågning på, eksempelvis kvartalvise eller halvårlige søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik.
  • Identitet: Kreditdata sørger for at verificere jeres kunders identitet med CPR og NemID. Ønsker i også at jeres kunder skal uploade billed-ID samt adresse dokumentation, kan dette modul ligeledes tilføjes.
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere