Investering

Onboarding af kunder nemt, sikkert og effektivt

Med Kreditdata kan din virksomhed nemt og hurtigt indhente de fornødne oplysninger, når i får nye kunder eller skal opdatere eksisterende. I kan enten vælge at bruge Kreditdata’s dashboard eller vores Plug & Play løsning med API, så vores service kører i jeres eget interface.

Vores end-to-end løsning sparer jer for manuelt arbejde og unødvendigt tidsspild, når I skal indhente finansiel data til brug i rådgivning. Derudover hjælper det med den obligatoriske KYC, når I skal have nye kunder eller opdatere eksisterende.

  • Pensionsinfo indhentes i en digital version, for at få det fulde overblik over jeres kunders eksisterende pensionsaftaler, og hvad kunderne har i pensioner til investering.
  • KYC spørgsmål kan skræddersyes til jeres egne spørgsmål/info, eller i kan vælge vores template, som er udarbejdet i samarbejde med industriens eksperter.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag.
    • Sæt løbende overvågning på, eksempelvis kvartalvise eller halvårlige søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik.
  • Identitet: Kreditdata sørger for at verificere jeres kunders identitet med CPR og NemID. Ønsker i også at jeres kunder skal uploade billed-ID samt adresse dokumentation, kan dette modul ligeledes tilføjes.
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.