Leasing

Vi hjælper med nemt at indhente den data du skal bruge, for at kunne lave en fyldestgørende kreditværdighedsvurdering og lease dine biler til de rette kunder.

Med Kreditdata kan I og jeres kunder hurtigt og nemt indhente/sende de fornødne oplysninger, der skal bruges i forbindelse med en kreditvurdering. I slipper for at skulle sende dokumenter frem og tilbage, og jeres kunder kan sende jer alle deres oplysningerne via et krypteret link. Hele processen tager kun ca. 5 minutter. Kreditdata sørger for at give dine kunder en god brugeroplevelse, samtidigt med at vi sørger for, at du får alle de oplysninger du skal bruge, for at kunne lease til de kunder, der har råd til at kunne tilbagebetale.

Vi tilbyder en end-to-end løsning hvor vi kan koble forskellige API’er til og fra, alt efter jeres behov. Hvis i ikke selv har udviklet jeres eget dashboard, har I også mulighed for at anvende Kreditdata’s whitelabel dashboard.

  • eSkat data opkobling, hvor der kan indhentes skatteoplysninger, lønninger for de sidste 9 måneder, gældsoplysninger og meget mere alt efter jeres behov.
  • Budgetberegner indhenter jeres kunders forbrugsmønster og udarbejder et budget baseret på PSD2 bankdata i samarbejde med Nordic API Gateway, som er godkendt af Finanstilsynet.
  • Tinglysning giver jer der mulighed for at indhente tinglysnings- oplysninger på ejerskab af ejerbolig, andelsbolig og biler.
  • Identitet ved indhentning med CPR og NemID sørger vi for at verificere jeres kunder. Ønsker i at jeres kunder skal uploade billd-ID samt adresse dokumentation, kan dette modul ligeledes tilføjes.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag.
    • Sæt løbende overvågning på eksempelvis kvartalvise søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik for at overholde gældende hvidvask regler.
  • RKI opslag hos Experian
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere