Udlån

Fuld automatiseret indhentning af struktureret data til brug for kreditvurdering af jeres kunder.
Med Kreditdata får I mulighed for hurtigt og nemt at indhente de fornødne oplysninger til at kunne foretage en kreditvurdering af jeres kunder. De fleste af vores kunder vælger at få integreret vores API, så jeres låneflow kan automatiseres og godkende/afvise potentielle nye kunder.

Vi tilbyder en end-to-end løsning hvor vi kan koble forskellige API’er til og fra, alt efter jeres behov. Hvis i ikke selv har udviklet jeres eget dashboard, har I også mulighed for at anvende Kreditdata’s Whitelabel dashboard.

  • eSKATdata opkobling, hvor der kan indhentes skatteoplysninger, lønninger for de sidste 9 måneder, gældsoplysninger og meget mere alt efter jeres behov.
  • Budgetberegner indhenter jeres kunders forbrugsmønster og udarbejder et budget baseret på PSD2 bankdata i samarbejde med Nordic API Gateway, som er godkendt af Finanstilsynet.
  • PEP, AML og Sanktionslister opslag. Sæt løbende overvågning på, eksempelvis kvartalvise søgninger, jf. jeres specifikke hvidvaskpolitik.
  • RKI opslag hos Experian
  • Identitet ved indhentning med CPR og NemID sørger vi for at verificere jeres kunder. Ønsker i at jeres kunder skal uploade billed-ID samt adresse dokumentation, kan dette modul ligeledes tilføjes.
Relaterede cases

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere