Patientlån er en dansk lånevirksomhed, som har specialiseret sig i lån til tand-, skønheds-, og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre. Patientlån benytter kreditdata i forbindelse med onboarding og til hele deres Kreditværdighedsvurdering.

Patientlån kom til os for at forbedre deres onboarding flow. De havde brug for eSKATdata, budgetberegner og øvrige finanssielle kilder til at foretage den lovpligtige kreditværdighedsvurdering. Fra Patientlån indgik en aftale med Kreditdata til de var live, tog det 1 måned. Herefter havde patientlån automatiseret hele deres onboarding og kreditværdighedsvurderings flow.

Jesper Møgelberg udtaler “I Patientlån ønsker vi komplet finansiel information omkring vores låneansøgere til udarbejdelse af kreditværdighedsvurderinger. Vi valgte Kreditdata til at stå for integrationen med leverandør af PSD2 data samt for indhentning af data fra SKAT og opslag i AML/PEP databaser. Samarbejdet med Kreditdata har været yderst positivt. En dejlig uformel tone der sammen med en flad beslutningsstruktur giver hurtige resultater. Vi har under hele integrationsforløbet fået god guidance så vi på forholdsvis kort tid kunne komme i mål med vores løsning. Vi giver Kreditdata vores bedste anbefalinger”

Er I intersseret i at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Så kontakt os på +45 71 96 99 80 eller info@kreditdata.dk 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere