Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder og private.

Lendino kom til os for at forbedre deres onboarding flow. De bøvlede med indhentning af skatteoplysninger på deres ansøgere, til brug i forbindelse med kreditværdighedsvurdering. De oplevede en masse administrativt arbejde og ventetid i onboardingsflowet, da deres ansøgere manuelt skulle indsende lønsedler, årsopgørelse mm., og ofte fik Lendino ikke de korrekte og nødvendige oplysninger fra ansøgeren første gang, og skulle derfor bruge yderligere tid på og med ansøgeren for at indhente de efterspurgte oplysninger. De var derfor på udkig efter et produkt til at trække disse oplysninger automatisk via eSKATdata. Dog var det et krav at det skulle være en smart “plug and play” løsning som ikke skulle integreres med deres eget system, og til en pris der passede til deres økonomiske rammer. Dette klarede Kreditdata nemt og hurtigt for Lendino, da de med hjælp fra Kreditdatas plug and play løsning, fik et værktøj som kunne invitere og trække eSKATdata på deres ansøgere hurtigt og nemt. Ved brug af Kredidata fik Lendino nu også adgang til et dashboard som giver et godt og strukturet overblik over deres ansøgere og kunders eSKAT data, herunder bla. 9 seneste lønsedler, årsopgørelse, gæld mm.
Fra Lendino indgik en aftale med Kreditdata til de var live, gik der kun et par dage. Herefter havde en automatiseret og nem løsning til deres onboarding og kreditværdighedsvurderings flow.

Er I intersseret i at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Så kontakt os på +45 71 96 99 80 eller info@kreditdata.dk 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi hjælper alle typer af finansielle virksomheder - både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere