eSKATdata

Skatteoplysninger for finansielle virksomheder.

Via eSkatData kan banker og din finansielle virksomhed få adgang til borgeres skatteoplysninger, så I kan indhente informationer om bl.a. løn og årsopgørelser. Indhentningen af denne data gør det markant nemmere for din finansielle virksomheder at kreditvurdere og rådgive jeres kunder korrekt.

Alle skatteoplysningerne er opdaterede og bliver udvekslet elektronisk, hvilket har en række fordele, i forhold til en kreditvurderings- eller rådgivningsproces. Det bliver eksempelvis hurtigere og mere sikkert at kreditvurdere privatkunder.

Skatteoplysninger på privatpersoner kategoriseres som personfølsomme, og de må derfor kun udveksles, hvis den enkelte borger har afgivet aktivt samtykke til formålet. Det betyder, at I skal have samtykke fra jeres kunder, før I kan indhente deres skatteoplysninger. Samtykket indhentes via kreditdatas formular, og overføres herefter automatisk til Kreditdatas dashboard, hvor alle data kan analyseres.

Kreditdata tilbyder en plug and play løsning til eSKATdata, hvor din finansielle virksomhed nemt, hurtigt og sikkert kan hente skatteoplysninger på jeres kunder.

Er I interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Så kontakt os på +45 71 96 99 80 eller info@kreditdata.dk 

Lyder Kreditdata som noget for dig?

Vi hjælper alle typer finansielle virksomheder både store og små. Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med at digitalisere kunderejsen.

Vi har ændret navn

Vi har ændret vores navn og brand til uniify
gå til vores nye website for at læse mere